top of page

Verhalen van leden, vrienden en buren

Aan: alle leden, vrienden en buren


Betreft: Nieuwsgierig hoe en wat!


Beste leden, 


Inmiddels mogen we al weken niet meer open, al weten we allemaal dat gezondheid boven alles staat, vinden we het heel erg vervelend. De vereniging geeft ons energie, veel plezier en verbindt. Dat moeten we nu missen. Dat raakt iedereen in ons hart, in ons clubhart. Het is nu belangrijker dan ooit de verbindende kracht van communicatie te gebruiken om hier samen zo goed mogelijk doorheen te komen. Dit zodat we straks weer verder kunnen waar we stonden. 


Het clubblad De Breek bestaat al een tijdje niet en dat vinden we jammer, dit heeft te maken met kosten en informatie.


Op dit moment hebben we een leuk idee om in een ander jasje uit te brengen.


Iedereen zit nu thuis en ervaart deze ervaring op een andere manier. Sommige vermaken zich thuis, sommigen buiten. De een heeft wat meer communicatie en de ander wat minder. Alternatieve en creatieve oplossingen worden bedacht. De een gaat wandelen, de ander sporten, De een belt wat vaker met vrienden en familie. Of er worden spelletjes gespeeld op een creatieve manier met elkaar.


Wij zijn heel benieuwd en nieuwsgierig hoe u deze periode ervaart en wat u nu allemaal doet in deze tijd. Als u het leuk vind kunt u het naar me toe e-mailen of een brief naar mij schrijven. 


Ik ga alle verhalen op onze website zetten WWW.SPVNIEUWENDAM.NL

Heb je geen internet, laat het even weten dan print ik het uit en stuur ik het naar u op.


Misschien is het leuk om te weten hoe een ander dit meemaakt of doet, zo kunnen we elkaars verhalen lezen en ideeën op doen. We zijn dan toch een beetje op de hoogte van elkaar. Je mag schrijven wat je wil en ook hoelang je wil.


Je kunt dit mailen naar scretaris@spvnieuwendam.nl, in de brievenbus gooien of per post naar:


Speeltuinvereniging Nieuwendam

Tav Libertario DV

Monnikendammerplantsoen 12a

1023 EE. Amsterdam 


Wij doen er als bestuur alles aan om samen met jullie de club overeind te houden in deze moeilijke en onzeker tijd. Heeft u hulp nodig met boodschappen of iets anders laat het ons weten, wij proberen u te helpen dan. Nu is het de tijd dat we er nog meer zijn voor elkaar om samen hier doorheen te komen.


Houd vertrouwen.

Blijf gezond en zorg voor elkaar! Het bestuur.

Waarom een Verhaal: Doe mee

Verhaal formulier

U kunt ook het verhaal hieronder schrijven dan plaatsen wij het op De Verhalen Site

Bedankt voor de inzending!

Waarom een Verhaal: Klantenservice
bottom of page